sunnuntai 11. marraskuuta 2007

Testailua

Syksyn treenit eivät ole menneet tyydyttävästi. Koulukiireet on pilanneet monia treenejä mutta nocando.

Viikonloppuna kävin koulun risteilyn päätteeksi Turussa tekemässä syksyn perustestit. Eli juoksu, uinti ja punttitesti. Viime vuodesta kaikki testitulokset paranivat. Näköjään syksyn "huonot" treeniviikot eivät ole ainakaan pilanneet kuntoa. Hyvä näin.

3 kommenttia:

TeemuT kirjoitti...

Moroo!
Kyllä sitä treeniä vielä ennättää saada koneeseen riittävästi, joten no hätä. Parempi näin, että vielä on varaa koventaa treeniä, kuin että on jo joulukuussa parhaassa iskussa.. On nimittäin vielä kisoihin aikaa :) Tosin mulla vähän vähemmän, sillä eka kisa todennäköisesti tammikuussa (eikä kyseessä hiihtoa vaan duathlonia). Mut mulla on kyllä hieman eri olosuhteet treenata kun siellä Turussa...
-stumpen-

Tatu kirjoitti...

Morjesta!
Se on kyllä aivan totta. Vielä kerkee. Varsinkin kun päätavoite nähtävästi loppukesästä pitkän MM:ssä.

Varmasti on ollut mahtavaa siivuttaa kanarian lämmössä! Luulisi treenien jäävän jalkoihin pikkusen paremmin kuin Suomen talvessa. Mies varmasti lentää kisoissa ens kesänä! Tsemppiä treeneihin!

TeemuT kirjoitti...

Sitähän alkaa olemaan jo tungosta Hollannin kisakoneessa:) Olen nimittäin kuullut huhuja myös muiden kiinnostuksesta MM-kisaa kohtaan. Omat kisasuunnitelmani on kanssa jo melko pitkällä, mutta onnistuminen kevään kisoissa ratkaisee pitkälti kauden loppuohjelman. Kovia KV-kisoja on kuitenkin tarkoitus kiertää, eikä niihin karkeloihin lähdetä enää nauttimaan osallistumisen ilosta, vaan kunnon tuloksia olis tarkoitus tehdä.

Mitä paikallisiin treeniolosuhteisiin tulee, niin ei voi todellakaan valittaa. Jos se ei näy kesällä vauhdissa, niin on vain kaksi selitystä: loukkaantuminen tai sitten olen montussa ja pahasti. Mutta hyviä treenejä sinne Suomeen, jos käy paleltamaan liikaa, voin suositella yhtä saarta leiripaikaksi :)