perjantai 31. heinäkuuta 2009

Hyvin jännää

O-ou, sunnuntaina saa uida, pyöräillä ja juosta ihan tosissaan ja pitkään. Kyllä tuo täydenmatkan kisa Nokialla hiukan hirvittää. 3.8km uintia menee perusvarmasti, kohtalaisen helposti. 180km pyöräilyä pitäisi olla kohtuu helppo homma, kunhan malttaa alussa, eikä tule muita ongelmia esim. selän kanssa. 42,2km juoksu onkin sitten kysymysmerkki. Veikkaan, että hammasta saa purra koko tuon taivalluksen ajan.

Viime syksyn pitkä matka Hollanissa (4km-120km-30km) meni yllättävän helposti, mutta täydellä matkalla saa puurtaa 2-3h pitempään. Veikkaan, että tuo aika on se kovin aika kisassa.

Syksynä huutelin tavoiteajaksi 9h. Se vaatisi jo ihmettä. Monien ja pitkien laskelmien jälkeen veikkaan, että alle 9,5h on mahdollisuudet, jos kaikki menee nappiin. Mutta kaikki alle 10h on pelkkää plussaa. Ja jos kroppa sanoo itsensä irti kesken taivalluksen, niin onneksi 16h on aikaa suorittaa tuo matka.;) Mutta totta kai lähden hakemaan mahdollisimman hyvää suoritusta.

Koska keskeytin Joroisilla, niin olen pystynyt tekemään erittäin laadukkaita treenejä kahden viikon ajan. Kulku on ollut hyvää joka lajissa. Tosin keskiviikkona ajettu 10km tempo ei ollut sitä mitä ajattelin. Mutta onneksi niitä tehoja mitä kympin tempossa ajetaan, ei tarvita 180km matkalla.

Lähden tekemään sunnuntaina omaa suoritusta ja niin hyvin kuin pystyn. Se riittää mihin riittää, toivottavasti korkealle.:)

Palailen kisan jälkeen.

Ei kommentteja: