maanantai 31. joulukuuta 2012

Syksystä ja katsaus tulevaan

Tervehdys taas pitkästä aikaa. Nyt on päivityksen paikka kun vuosikin vaihtuu.

Olen saanut tehtyä todella tasapainoisia treeniviikkoja koko syksyn ajan, enkä ole kertaakaan sairastanut. Syksy on siis mennyt erinomaisesti. Testitulokset ovat laittaneet hymyn suun pieliin, joten aikataulussa ollaan ensi kesän kisoja ajatellen. Ainut huolenaihe tällä hetkellä on hiukan kipeytynyt akillesjänne, mutta uskon senkin tuosta paranevan kun juoksukilometrit jätän minimiin parin viikon ajan.


Kauden 2013 tärkein kisa tulee olemaan Ironman Lanzarote toukokuun puolessa välissä. Tämä aiheuttaa omat ongelmansa kunnon ajoittamisen suhteen. Kisan ajankohdan vuoksi on ruuvia kiristettävä treeneissä melkoisesti jo heti vuoden vaihteen jälkeen. Kunnon esille saamiseen jo keväällä, on kehitetty kovia kisanomaisia hallitreenejä traineri + juoksu idealla. Kunto vaikuttaa tällä hetkellä erinomaiselta, joten jos kevään saan tehtyä treenien osalta nappiin pitäisi iskua löytyä Lanzalla. Etelänleirille lähdemme Marian kanssa tammikuun puolessavälissä ja leiripaikkana tottakai Lanza. Käydään katsomassa samalla pyöräosuuden mäet ja kurvit kuntoon, että ei anneta kisassa muille tasoitusta.

Kevään ensimmäinen startti on tarkoitus ottaa Mallorcan Tristar 111 kisassa. Tarkoitus on myös ajaa mahdollisimman paljon pyöräkisoja huhti-toukokuun vaihteessa, jotta saan tarvittavan kovuuden ennen Lanzn kisaa. Kesän kisat päätän vasta Lanzaroten kisamenestyksen jälkeen. Tavoitteena kisasta on saada Hawain paikka ja jos se onnistuu menee kesä pitkälti kuntoa rakentaessa kohti lokakuuta. Mutta se nähdään sitten toukokuussa.

Haluan kiittää kaikkia tukijoita kaudesta 2012!

Integrata on tukenut kisamatkojen kustannuksissa. Medilaserilta sain apua uusiin uskomattoman tarkkoihin silmiin.:) Ja työpaikkani Oy Huntteri Ab on tarjonnut parhaimmat mahdolliset välineet: Felt-, BBB-, Sigma- ja Tacx- tuotteet harjoitteluun ja kisoihin. Arvostan tukeanne suunnattomasti!

OIKEIN HYVÄÄ JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE LUKIJOILLE!

Loppuun vielä kuvia kaudesta 2012:
Kuraista menoa Vehmaalla

Ajoasennon säätöä syksyn treeneissä

St. Pölten

Kelpasi nostaa kädet pystyyn Nastolan täydellä matkalla!



Ei kommentteja: