sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kisoja

Terve taas pitkästä aikaa. On jäänyt taas kerran blogi vähän vähemmälle huomiolle kun ollut muutakin mukamas kauheasti tekemistä koko ajan. No onhan tekemistä ollut mutta laiskuuden piikkiin voin laittaa päivittämisen väliin jättämiseen.

Rosendhal-gp:n Tampereella piti olla se kisa missä pyörä kulkee kovaa, mutta toisin kävi. Ajo oli helppoa mutta vaisua. Pari kertaa yritin, mutta tuloksetta. Pääjoukossa maaliin, se siitä.

Eilen alkoi triathlon-kausi Ikaalisten spa triathlonissa sprintti-matkalla. Ensimmäinen kausi M-yleinen sarjassa ja myöskin ensimmäinen kisa tässä sarjassa. Vesi oli mukavat 12astetta ja onneksi uintia lyhennettiin 400metriin. Uinti oli jäykkää ja kylmää vääntämistä. Rantauduin kuitenkin aivan kärjen jälkeen, joten pyöräilyyn oli hyvät asetelmat. Pyöräilyssä oli tarkoitus tehdä hyvä ajo. Toisin kävi... Olin ensimmäiset 14km aivan kohmeessa ja vauhtia ei tuntunut löytyvän millään. Jännän tuntusta kun ei tunne sormiaan eikä varpaitaan kylmyyden takia. Pyöräilyssä sain kuitenkin muutaman kilpakumppanin kiinni ja toiseen vaihtoon tulin toisena n.2min Törmäsen Markoa perässä. Juoksu lähti kulkemaan ihan hyvin omaan tasoon nähden. Tosin ensimmäiset 3km oli todella kohmeista menoa. Aloin lämpenemään juoksun loppua kohden ja juoksu tuntui jopa todella hyvältä ja helpolta. Panu Lieto tosin pääsi kuittamaan minut juoksussa. Tämä oli tosin ennustettavissa. 3 sija jäi tästä kisasta käteen, johon voin olla tyytyväinen. Meno oli jäistä mutta helppoa koko kisan ajan. Ja tunne oli, että lähempänä puolimatkan tehoja menin koko kisan ajan. Joten kohti Joroisten kisaa voin lähteä ihan hyvin mielin. Joroisiin ja Kalmarin täydenmatkan kisaan yritän saada kuntohuippua ja niissä kisoissa pitäisi tulla tulosta.

Ikaalinen spa triathlon TULOKSET

Tänään ajoin porvoon ajot. 182km matkana. Olihan kisa vähän sunnutailenkkeilyn tuntuista. Viimeisillä kierroksilla ajoin tosissani ja jaloista loppui energia. Maaliin pääsin. Lopputuloksesta ei vielä tietoa. Hyvä treeni.