keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Tahdikasta

Alkaa jo matkakuume vaivaamaan. 12.3-26.3 on varattu reissu Gran Canarialle. Muutama treenikaveri siellä on jo tällä hetkellä ja heidän viestit superlenkeistä nostattaa pientä matkakuumetta pintaan. Gran Canaria on kyllä leiripaikoista se mihin itse olen ihastunut totaalisesti. Pyörämaastoissa on haastetta ja mäkien nousu on todella mukavaa vaihtelua Suomen tasamaalla tahkomiseen. Lisäjännityksen ja odotuksen leiriin tuo dobla arinaga tupla-olympiamatkan kisa. Jännää päästä kisaileen mäkiseen maastoon. Tosin kisa tulee olemaan vain kova treeni ja mitään tuloksellisia tavoitteita ei ole.

Pirkan hiihto alkaa kohta myös läheneen. Hiihtokilometrejä on about 400, joten mitään paniikkia en ota 90km matkasta. Muutaman satakilometriä kerkeää vielä hiihtämään ennen koitosta, joten suksilla on tullut ihan riittävästi oltua. Sukset pitäisi saada jollain konstilla vielä luistamaan niin ei anna niin paljoa tasoitusta muille... Tai lähinnä Halmeen Mika on se, jonka kanssa lähden kisaamaan. Halme on voitettava, koska muuten tulee henkisesti raskaita yhteistreenejä keväällä.

Treenit on rullanneet kivasti ja käydyt uinti ja juoksutestit ovat näyttäneet positiivisia merkkejä kunnosta. Mitään hirmuviikkoja ei ole tullut. Treeniä on tullut tasaisen tappavasti. Yksi lyhyt flunssanpoikanen vaivasi mutta sekin on jo voitettu. Fiilis on todella hyvä ja odotan kesältä hyppäystä uudelle tasolle.

Ei kommentteja: