maanantai 24. kesäkuuta 2013

Takaisin sorvin ääreen

Lanzaroten kisan jälkeinen henkinen ja fyysinen palautuminen kesti 3,5 viikkoa jonka aikana tuli 4kg painoa lisää. Treenailin 2-3kertaa viikossa kevyesti odotellen oikeaa treenifiilistä. Tokihan treeni intoon ja urheilun vähyyteen vaikutti osittain myös superkivojen häidemme järjestelyt. Häät on nyt takana (ja naisella on uuden nimen myötä uusi blogiosoite: mariakasurinen.blogspot.fi );) Treenifiilis palautui häiden jälkeen juhannusviikolla jolloin viikkoon mahtui kisailua Turun juhannustriathlonissa ja lukuisia hyviä treenejä. Kisassa luulin, että kuolen happoihin ensimmäisen poijun jälkeen. Sain kun sainkin itseni kömmittyä maaliin sijalla 4. Joka oli fiiliksen nähden ihan ookkei.

Juhannustriathlonin jälkeisenä päivänä ajoimme Marian kanssa älyttömän hienon ja pitkän juhannuslenkin - saariston rengastien ympäri. 200km mukava päiväajelu on parasta pk-treeniä mitä voi tehdä. Tämä oli jo toinen vuosi kun tehtiin näin ja paras lenkki minkä Suomessa olen ajanut. Suosittelen! Otettiin paljon hyviä kuvia jotka ajattelin tähän laittaa, mutta meidän totaalisurkea i-macci ei jostain syystä nyt toimi kunnolla ja kuvia ei saa ladattua.

Juhannuskisailut jatkuivat torstaina illalla/yöllä 7,5km Jurttijuoksulla Mietoisissa. Mielenkiintoinen reitti kulki maalaisteitä ja metsäpolkuja pitkin. Juoksu taittui maastossa 3.51min/km vauhtia. Ihan ok juoksu kun kovia happotreenejä ei ole tullut liiemmin tehtyä.

Viikkoon mahtui myös pitkä juoksu, pari uintia ja eilinen kova pyöräily, jossa ajoin 20km + 10km tempot kovaa, joista 10km kaikki pelissä. Kymppitempossa jäin kauden parhaastani tasan 1 min, joka kertoo tällä hetkellä karun totuuden kunnosta. Pitkään jaksaa mennä, mutta tehoja ei saa irti. On aika selvää mitä pitää harjoitella ennen Joroisten puolimatkaa.

Viikonloppuna ajan SM-tempon ja SM-maantien jossa puolikuntoinen joutuu puristamaan ihan toden teolla, että pysyy edes porukoissa. Eilisen ajon jälkeen ajattelin, että jätän tempon väliin mutta eipä tuollaista puristusta pysty yksinään tekemään, joten ei muuta kun viivalle. Parin viikon päästä on tarkoitus startata Sastamalassa olympiamatkan kisa ja tämän jälkeen herkistellä Joroisille kunnolla. Suunnitelma on aika selvä, tehoja paljon ja paino alas. Toivottavasti kevään maagiset jalat löytyy ennen Joroista.

Ei kommentteja: