perjantai 24. elokuuta 2007

Treeniä

Tällä viikolla olen ajanut päivittäin parin tunnin pk-lenkin maantiepyörällä. Pyöräilyä on tullut lisättyä syksyn kisoja ajatellen hiukan enemmän. Keskiviikkona tosin kävin ajamassa viikkotempon reippaasti, mutta en lähellekkään täysiä. 10,5km käytin aikaa 15.38 (oma ennätys 14.19). Ajoin tempon pitkästä aikaa perus maantiepyörällä ja ero tempopyörään on aika huikaiseva. Veikkaisin, että tempovehkeellä lähtee ajasta pois välittömästi 20-30sek.

Kroppa on palautunut hyvin marathonista ja jalkakivutkin hävisivät heti ensimmäisen pyörälenkin jälkeen. Henkisesti tosin ei jäänyt mikään herkku olo juoksusta. Oli se sen verta ylihuono suoritus. Mutta ei se aina kulje.

Huomenna ajattelin töiden jälkeen mennä uimaan kesän viimeisiä avovesitreenejä. Vaikka triathlonkisoja ei olekaan tälle kaudelle jäljellä niin on silti ihan hyvä pitää uintituntumaa yllä. Tuli hommattua uusi märkäpuku, orca 3.8. Se tuntuu niin paljon nopeemmalta kuin 13vuotta vanha QuintanaRoon märkäpuku, että vähän harmittaa miksi en hommannut sitä jo tämän vuoden kisoihin. Mutta eipä tuo nyt loppupeleissä haittaa. Oonpahan sitten ens vuonna paljon nopeempi siellä vedessä.;)

palaillaan.

Ei kommentteja: