tiistai 30. lokakuuta 2007

Kovin on pimeää

Nyt on parin viikon loma takana ja treenattua tuli ihan mukavasti. Tosin hiukan oli loppulomasta kipeä olo, joten vkonloppuna tuli levättyä. Mutta ensimmäinen lomaviikko onnistui hyvin. Treeniä tuli n.19h. Sinä vkoloppuna olin Turussa treenailemassa ja siellä tuli ihan hyvää siivua muutaman testin kera. Testit meni kovin syyskuntoisesti, joten ei niistä sen enempää.;)

Koulujuttujakin tuli mietittyä ja tulin päätökseen, että haen vaihtoa Turkuun tammikuulle. Sen luulisi onnistuvan aika helposti. Riippuu siitä onko luokalla paikkoja vapaana. Eli täytyy toivoa, että joku on lopettanut koulun Turun amk:n bba 06 luokalta. Turhaa täällä Seinäjoella kärvistelen kun en oikein viihdy. Turku siksi, että sieltä löytyy treenikavereita paljon ja Hämeenlinnakin on todella paljon lähempänä.

Keli sen kuin muuttuu märemmäksi ja pimeämmäksi. Tänään ohjelmaan on merkattu pyöräilyä ja rappusjuoksua. Koulusta pääsin taas kovin myöhään, joten on turhaa lähteä hyppyrimäen pimeisiin rappusiin itseään telomaan. Joten täytyy hiukan muuttaa ohjelmaa ja ottaa juoksutreeni tälle päivälle.

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Jännä kuulla, ettet viihdy Seinäjoella ja havittelet Turkuun... En ole S-joella kuin käynyt parina kesänä, tosin sukujuuret sieltäpäin, pidin pohjalaisista.

Turussa nyt 5:ttä vuotta opiskelun vuoksi - ja vihaan Turkua ja turkulaisia sydämeni pohjasta, joka ikinen päivä ikävöin rakkaaseen kotiin, Helsinkiin. Mainittakoon, että olen asunut niin ulkomailla, Euroopassa, USAssa kuin Savossa ja Keski-Suomessakin useita vuosia ilman ongelmia. Ainoa paikka, jossa en viihdy - Turku!

Turussa kylläkin maailman kaunein saaristo! Onhan esim. Tuomiokirkon seutu upea, mutta ihmiset todella vaikeita. Olen kuitenkin pyrkinyt ystävystymään turkulaisten kanssa, jotta sopeutuisin edes jotenkin. Eli yrittänyt olen. Kärvistelyä täälläkin. No, ilmasto on ehkä leudompi Turussa kuin S-joella. Ja kutsun Aurajokea leikilläni Seine-joeksi, jotta kuvittelisin edes olevani Pariisissa. Ja sitäkös turkulaiset hämmästelevät: "vai muistuttaa meidän Aurajoki SEINÄjokea;)

Tatu kirjoitti...

Jep. Sinänsähän paikassa ei ole mitään vikaa. Yksin treenailu ei vaan aina ole sitä herkuinta. Täällä on aika vähän lajin harrastajia ja treenit tulee vedettyä yksin. Pääkopalle loppupeleissä kovaa hommaa kun yrittää tosissaan. Ja tosiaan valmentaja ja moni treeni/kilpakumppani asuu siellä. Tietyt treenit porukassa kehittää enemmän ja tekee touhusta mielekkäämpää. Aina se 5h pyörälenkki yksin ei ole sitä parasta herkkua.;) Elikkä opiskelupaikkakunnan vaihdon syynä on enemmän urheilulliset syyt.