sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Viikot vierähtelee

On taas muutama viikko vierähtänyt kun tänne blogiin olen kirjoitellut. Joten täytyy taas jotain rustata. Vatsataudista selvisin suhteellisen nopeasti. Treenaamaan pääsin jo parin päivän makailun jälkeen, mutta vatsa ei ottanut toimiakseen vielä viikkoon. Oli sulatus ongelmia ja sen takia ei oikein voinut tehdä kovia treenejä. Kun vatsa alkoi taas toimimaan normaalisti niin sain muutaman laatutreeninkin tehtyä viikolla.

Taas eilen tuli testailtua kuntoa 1,5km uinnilla ja 10km juoksulla. Ajat parani viime kerrasta ihan mukavasti, mutta vauhti ei vieläkään ole sitä mitä toivon. Eikä sen itseasiassa tarvitse tässä vaiheessa ollakkaan. Hyvin jaksaa mutta tehoja ei saa irti. Mutta sehän riittää kunhan heinä-elokuussa saa kropasta kaiken irti.

Ensi perjantaina suuntaan Espanjaan harjoitusleirille. Torrevieja on leiripaikka. Tämä taitaa olla jo kolmas kerta kun käyn siellä harjoittelemassa. Maisemat on aika karuja, mutta pyöräilymaastot mielekkäitä. Siellä sitten toivottavasti saan 2vkon mahdutettua 60-70h harjoittelua. Joten tekemistä riittää. Toivottavasti opettajat ei anna mitään projektia matkalisäksi treenejä pilaamaan.

Tempopyörä on jo melkein kasattu. Napsin kuvia siitä sitten kun saan kameran jostain lainaan. On aivan törkeän hieno! Jamis xenith t2, dura-ace osilla ja planet-x 101/82 kiekoilla. Ei ole ens kesän vauhti pyörästä kiinni. Suuri kiitos Intersportille ja Miika Enroosille rungosta!

Tänään riittää jännitettävää kun tyttöystäväni Lotta Lepistö starttaa Belgiassa legendaariseen het volk pyöräilykisaan. 126km on matkana ja starttilistalla on muutama maailmanmestari ja olympiavoittaja. Saas nähdä miten tytön käy. Meikää ainakin jännää. Starttilista http://vrouwen.omloophetvolk.be/Deelnemer.aspx

edit:

Lotta kaatui kisassa ja mursi solisluunsa.:( Ei mennyt se reissu yhtään niin kuin piti. Kaatumisille ei voi mitään. Onneks se vaan sisuuntuu tollasesta ja pieksee kaikki kesän kisoissa.:) Sanokaa mun sanoneen.

Ei kommentteja: