keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Kisoja ja tulevia

Kunto on ollut hyvä käydyissä skaboissa. Kisko-triathlonissa tuli voitto lämpimässä kelissä. Uinti oli takkuista, pyörä kulki hienosti ja juoksussa taisin tehdä elämäni ensimmäistä kertaa kisan kovimman ajan. Spesiaalina kisassa voitin metallisen kaapin.:)

Viikonloppuna Kokkolassa kisailtiin perusmatkan sm:t. Kokonaiskisassa sijoituin sijalle 10 ja sm-sarjassa sijalle 7. Kisaan olen todella tyytyväinen. Uinti kulki helposti hyvin. Pyörällä ajettiin Miettisen Tuukan kanssa hyvää vauhtia ja juoksukin oli ok. Tämä kisa kävi hienosti valmistavana treeninä tulevaa Joroisten puolimatkan sm-kisaa varten. Meidän talouteen tuli siltä reissulta sm-hopeaa kun Maria pääsi pokkaamaan.:) Hienoa!

Ensi lauantaina on siis kauden yksi tärkeimmistä kisoista Joroisilla. Tavoitteena on tehdä tasainen ja hyvä suoritus. Jos kaikki menee nappiin niin sillä pitäisi olla jo aika korkealla. Ennusteiden mukaan kisa käydään todella kuumassa kelissä, joka varmasti tekee oman lisänsä reissuun. Lauantaina nähdään miten käy. Latautuminen on kohdallaan ja fiilis katossa.

Ei kommentteja: