tiistai 8. helmikuuta 2011

Nokka kohti kesää

aSyksyn ja alkutalven treenit ovat tehty ja nokka on käännetty kohti kesää. Olen treenaillut fiksusti ja pohjia tehden koko talven. Ainoa isompi lovi harjoitteluun tuli marraskuun puolessa välissä sairastama flunssa ja joulukuun alussa pyöräonnettomuus, jossa kolautin polveni aika pahasti. Polvi alkoi toimimaan kunnolla vasta kuukauden levon jälkeen ja joulukuussa juoksukilometrit jäivät vähäisiksi. Tämä ei sinänsä tule vaikuttamaan lopputulokseen, koska tämän kauden pääkisa kisataan vasta lokakuun alussa Barcelonassa. Kyseessä siis challenge-sarjan täydenmatkan kisa.

Etelään en tule lähtemään tänä vuonna, koska sain uuden työpaikan jossa aloitan viikon päästä. Avajaishappeninki tulee olemaan maaliskuun alussa jolloin asiasta lisää.:) Urheiluvälinemyyjän hommat ovat sujuneet loistavasti, joten samalla alalla jatketaan, mutta tällä kertaa hiukan vastuullisemmassa hommassa.

Kisakauden ohjelma siis painottuu loppukesään, jotta kuntopiikki olisi vielä Barcelonassa. Siellä selkeä tavoite on tehdä vihdoin ja viimein se onnistunut täydenmatkankisa. Onnistunut kisa on siis = 9h suoritus. Kisakalenteri muuten näyttää tältä:

- Juhannustriathlon
- Kisko perusmatka
- Joroinen puolimatka
- Kuopio perusmatka
- Tampere pitkänmatkan EM
- Challenge Barcelona

Pyöräkisat nähtävästi jää kokonaan väliin poikkeuksena Turun alueen tempot. Viime kesä osoitti sen, että tempovauhtia ei maantielähdöistä löydä, joten turha niitä on liikaa hinkata. Tempovauhdin parantamiseen olen tilannur polarin wattimittarin, jonka kanssa saa kuulemma itsestään treeneissä aika paljon irti.

Blogi aina tuppaa jäämään vähemmälle huomiolle näin talvisin, mutta lupaan ainakin yrittää kirjoitella kuulumisia hiukan useammin.:)

Nyt vapaapäivän kunniaksi lähden auraamaan uria maastopyörällä kolmeksi tunniksi. Illalla reipasta juoksua ja lihaskuntoa. Palailemisiin.

Ei kommentteja: