maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kisakausi alkaa!

Kisakausi pyörähtää toden teolla käyntiin viikon päästä Vantaalla perusmatkan kisalla. Toki juoksu- ja pyöräkisoja olen käynyt tässä viimeisen kahden kuukauden aikana vetämässä, mutta nämä ovat olleet enemmän ja vähemmän tulevia tri-koitoksia palvelevia harjoituksia.

Tarkoitukseni oli jo tänä viikonloppuna startata Nastolassa perusmatkan kisassa, mutta muutin kisakalenteria hiukan parin asian takia. 1. Uskoin järviveden olevan vielä tässä vaiheessa kylmää, jolloin on mahdollista, että triathlon muuttuu duathloniksi. 2. Jätän Porvoon ajot väliin, koska kaaduin Satakunnan-ajoissa 50km/h vauhdista ja vaikka mies ja välineet pysyi ehjänä, jäi minulle aika huono maku koko maantiepyöräilystä. Varsinkin tänä keväänä pyöräilykisoissa on ollut varsinainen kohelointi päällä. Jokaisessa kisassa on kolissut ja välillä pariinkin otteeseen. Ajatus solisluun tai muunkaan luun murtamisesta ei tunnu oikein hyvältä varsinkin kun kesän tärkein kisa IM Itävalta on jo lähettyvillä. Kahtotaan tuota pyöräilyä taas syksymmällä.

Viime sunnuntaina tein viimeisen kovan ja ylipitkän valmistavan treenin Itävaltaa varten. 7h liikkuen joko pyörällä tai juosten. Treeni kulki aivan loistavasti, joten tässä voi hyvillä mielin hioa kuntoa kuukauden päähän. Lauantaina siis kuusijärvellä perusmatkan kisa. Tuskin olen aivan palautunut sunnuntain tiukasta treenistä, mutta uskon, että pystyn silti hyvään suoritukseen. Sen pitäisi riittää kohtalaisen korkealle.

Sankareita sankaritreenin tauolla.




Ei kommentteja: