maanantai 11. heinäkuuta 2016

Uusi startti


Etelä-Afrikan Ironman vei motivaation sen verran monttuun, että pidin urheilusta muutaman viikon henkisen tauon ja näin jäi kisarapsakin tuosta reissusta kirjoittamatta. Lyhyesti Etelä-Afrikan kisasta. Mieletön reitti, mieletön kannustus ja mielettömän kuuma.:) Tuohon kuumuuteen suli kohtalaisesti alkanut kisa juoksuosuudella. Pientä akilles- ja polvivaivaa, jotka puuduttivat pään kävelykuntoon. Sija 19 omassa sarjassa ajalla 10.04. Ihan ok, vaikka luulin ja toivoin olleeni kovemmassa kunnossa. Oppina se, että turha lähteä suoraan Suomen talvesta IM-kisaan. Vähintään täytyy tehdä yksi pitkä leiri ennen kisaa, johon tänä vuonna ei ollut mahdollisuutta perheen lisäyksen vuoksi.


Huhti-Toukokuu meni perheen kanssa ja työn merkeissä, jolloin en treenannut juuri mitään. Kesäkuussa löysin uuden innon ja melkein heti sairastuin poskiontelotulehdukseen. Siinä meni se kesäkuu penkin alle. Nyt olen päässyt pari viikkoa treenaamaan hyvin ja kunto tuntuu nousevan päivä päivältä. Kesän kisailut aloitin Kiskossa sprinttimatkalla. Meno oli kovinkin tuskaista, mutta tälläista tarvitsen, että pääsen vielä loppukauden koitoksiin jonkinlaiseen vauhtiin. Sijoitus 3 yllättävän lähellä voittajaa Ilkka Utriaista.

Ensiviikonloppuna Joroisten puolimatka. Siellä kiusataan kuntoa vielä esiin ja toivottavasti lentojalat löytyvät Lahden täysmatkan SM-kisoihin 6.8.


Ei kommentteja: