torstai 15. tammikuuta 2009

Kuulumisia

Morientes. On jäänyt blogin päivittely taas vähäiseksi... Marraskuun lopussa olin sitkeässä flunssassa kolme viikkoa ja joulukuussa oli vieläkin sitkeämpiä kouluprojekteja, joten treenit ei menneet mitenkään hyvin. Vuodenvaihteessa on alkanut treenit kulkemaan todella hienosti ja urheileminen on tuntunut nautinnolliselta. Mitä se ei ollut loppusyksystä kiireiden takia. Aika hyvin lähtee miehestä mehut pois kun kouluhommia joutuu tekeen 10h päivässä. Siinä ei hirveän kovia viikkoja tule mieleenkään tehdä.

Nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet. Ja nämä kujeethan tuntuu hyvältä. Tarkoitus on treenailla tasaisesti +-20h viikkoja. Kevyitä viikkoja unohtamatta. Alku on mennyt todella lupaavasti ja fiilis on ollut tulinen.

Tämä jakso koulussa vaikuttaa todella helpolta, joten aikaa jää harjoitteluun ja muihin hommiin. Tällä hetkellä on suunnitteilla ja meneillään erittäin mielenkiintoinen työkuvio. Siitä lisää myöhemmin.

Kisakalenteri alkaa pikkuhiljaan olemaan selvä. Tarkoitus olisi mennä kisailemaan alkukesästä yksi 70.3 kisa eurooppaan. Itävallan kisa toukokuussa vaikuttaisi mielenkiintoiselta. Tosin aika nopeasti täytyy tehdä ratkaisu, jotta sinne vielä mahtuu mukaan. Opintotuella sinne ei matkusteta, joten sponssien metsästykseen mars.

Todella suuri KIITOS tukijoille ja yhteistyökumppaneille kaudesta 2008! Ja myöhäiset uudenvuoden toivotukset kaikille.;)

Ei kommentteja: