perjantai 16. lokakuuta 2009

Syksy

Tervehdys taas pitkästä aikaa. Täyden matkan kisasta on palauduttu ja uusi harjoituskausi on aloitettu. Viime kesä jäi tuloksellisesti huonoksi. Kaikki tärkeimmät kisat menivät osaltaan penkin alle. Joroisissa tuli totaali epäonnistuminen ja Nokian täyden matkan kisa meni osaltaan hyvin, viimeisen silauksen puuttuessa. Toki muutamia onnistumisiakin kauteen osui pienemmistä kisoista, joten ei nyt pelkkää huonoakaan. Pääsyynä epäonnistumisiin on lähinnä huonosti mennyt harjoituskausi. Talven ja kevään harjoittelussa tuli sankariviikkoja mutta myös aivan liikaa nysväämistä ja juoksun laiminlyöntiä, jolloin kokonaisuus jäi latteaksi. Nyt syksyn treeneissä on ollut pää mukana ja homma on maistunut taas hyvälle. Suurimpana positiivisena asiana ensimmäistä kertaa saadut takareisikivut juoksusta. Eli tekniikkaa on jauhettu ja juoksu alkaa sujumaan oikeilla lihaksilla, eikä pelkästään etureisillä.

Syksyn treeneissä keskityn aika paljon juoksuun ja pyrin pitämään viikottaiset juoksukilometrit 50-60km/vko. Ei vielä mitään huimia määriä, mutta tarpeeksi minulle ja samalla vammautumisriski pysyy pienenä. Tähän päälle vielä kuntopiiriä, punttia, uintia ja pitkää pyöräilyä niin peruskunto karttuu tasaisen tappavasti.

Täyden matkan kisa koukutti sen verran, että ensi kaudella täytyy päästä sitä myös kisaamaan ja parantamaan edellistä suoritusta. Muutamia vaihtoehtoja olen käynyt läpi ja olen päätynyt Quelle Challenge Copenhagen kisaan. Elokuun puolen välin kisa käy hyvin Suomen triathlonkalenteriin, jolloin pystyn panostamaan myös Joroisille tosissani.

Koulu alkaa kohta olemaan loppusuoralla. Tällä hetkellä teen työharjoittelua tunturilla ja on ollut kyllä mukavaa puuhata pyörien markkinoinnin kanssa. Täältä on myös tarttunut maastopyörä mukaan jota on käytettty syksyn treeneissä ahkerasti. Keväällä sitten toivottavasti lopputyön kimppuun ja paperit ulos.

Niin ja olis pyörä myös myynnissä. Pyörä huippukunnossa ja on varmasti nopea. Pyörien kanssa näprääminen ja uusien hankkiminen on aina ollut minulle tämän lajin suola ja siksi myyn, jotta saan uuden projektin alulle. Pyörän kuva ja speksit alla.




Jamis Xenith T2 aika-ajo/ triathlonpyörä -08, koko M (vaakaputki 528mm, korkeus 510mm) sopii 170-185cm (itse 180cm), Planet-X 82/101mm aerokiekot, 12-23 10-pakka, Shimano Dura-ace 10 takavaihtaja, D-A etuvaihtaja, D-A tangonpäävaihtajat, D-A 175mm kammet 53/39 rattailla, Selle slr temposatula, itm 12cm stemmi, Vision clip-on/ profile häränsarvi tanko, Profile hiilikuitu jarrukahvat. Erikoisuutena aerodynaamiset jarrut, jotka piilotettu haarukan taakse ja keskiön alle. Rungon sisällä kulkevat vaijerit. Ajettu noin 2000km eli kuin uusi. Varmasti nopea ja pidetty kuin kukkaa kämmenellä! Nyt syyshintaan 2995€ (uutena päälle 5000€) Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä 0440677866 tai tatu.kasurinen@students.turkuamk.fi niin kerron mielelläni lisää.

Ei kommentteja: