torstai 18. heinäkuuta 2013

Joroisten SM-puolimatka lauantaina!

Treenit ovat rullanneet mukavasti ennen Joroisten puolimatkan SM-kisaa. Sain tehtyä Voimarinteen perusmatkalla hyvä tasaisen suorituksen, jolla irtosi kovatasoisessa kisassa sija 3. Uinti kulki oikein mallikkaasti, rantauduin neljäntenä. Pyörällä pääsin Miettisen Tuukan kanssa ajamaan ja juoksuun siirryimme kärjessä. Juoksussa Tuukka meni menojaan ja voitti. Stenroosin Jarno vielä kuittasi minut juoksussa, mutta onneksi takaa tulleet kovat juoksijat Söderdahlin Kaitsu ja Ile Utriainen pysyivät muutaman sekunnin turvin takana.

Tulokset:

http://team226.net/time/2013voimarinnela/


Kisa meni muuten oikein mallikkaasti, mutta juoksu oli aika tervan juontia. Juoksujalka oli poissa nähtävästi kovien pyörätreenien takia. Pari päivää ennen voimarinteen kisaa rykäsin paikallisessa 10km tempokisassa uuden ennätykseni (10sek parannus) ja siihen päälle vielä kovia 5min juoksuvetoja + kelausuinti. Kroppa ei siis ollut palautuneessa tilassa tuossa kisassa. Juoksu on tuntunut onneksi paremmalle tuon kisan jälkeen, joten voin hyvillä mielin lähteä Joroisiin taistelemaan hyvästä sijoituksesta. Tänä vuonna viivalla on älyttömän kovia menijöitä, joten top 5 sijoitus vaatii täydellisen suorituksen ja ehkä hieman muiden epäonnea.

Viikolla tehty viimeistelytreeni meni huipusti, joten kaiken pitäisi olla kunnossa. Lauantaina otetaan kaikki irti mitä miehestä lähtee!

Kuvia Voimarinteen kisasta. Kuvaajana Kaisa Utriainen.



Loppukesän kisakalenterikin on lyöty lukkoon. Kesän viimeinen puristus tapahtuu 11.8 Ironman 70,3 EM-kisoissa Wiesbadenissa Saksassa.

3 kommenttia:

Jarno Stenroos kirjoitti...

Moi,

tsemiä Joroisille! Siellä on nyt paras mahdollinen kattaus. Pyöräjalkaa tuntuu olevan, mutta pidä pää kylmänä! Täytyy olla jalkaa vielä juoksuun takataskussa! Toki juna ajaa kovaa, jos Darby siinä on. Sen täytyy saada Jamo iskuetäisyydelle. Miettisellä sama homma. Uinnissa en usko, että kukaan muu kuin Lieto ja Hast saa isomman eron...

Tatu kirjoitti...

Moro, kisa meni juuri niin hyvin kuin ajattelin. Ok uinti. Vahva, mutta fiksu pyöräily ja ok juoksu. Oli niin kova starttilista, että parempaa sijoitusta tuskin olisi tullut vaikka kuinka pöljä päivä olisi osunut kohdalle. Ja Jarski on myös ens vuonna viivalla, eiks niin?;)

Jarno Stenroos kirjoitti...

Tämä oli kova juttu...uskon myös, että ei se tästä olisi sijaa parantanut.

Jaa minä puolikkaalle...kävin jo ottamas selkääni Virossa oikein kunnolla, käy sekin reenistä :). Joroisilla sama selkäsauna, mutta neljä ja puolikertaisena kestona :)