maanantai 27. elokuuta 2007

Hyvinhän me suomalaiset vedetään!

Viikonloppu oli hieno suomalaiselle kestävyysurheilulle. Ensin Janne Holmen juoksi MM-kisoissa sijalle 9. Ja seuraavaksi Teemu Toivanen voitti täydenmatkan (3,8km uinti - 180km pyöräily - 42,2km juoksu) upc Holland triathlonin uskomattoman hienolla ajalla 8h18min. Hienoa, että Teemu sai tehtyä huippusuorituksen kaikkien vaikeuksien jälkeen. Miehellä meinaan hävisi pyörä MM-kisoihin mennessä ja nähtävästi alkukauden kisatkaan eivät ole menneet aivan kunnon edellyttämällä tasolla. Mutta onnittelut molemmille!

Mitäs minä sitten? Lauantaina kävin pulikoimassa viimeisen järvitreenin. Oli muuten lämmintä vettä. Ja sunnuntaina piti ajaa pitkä pyörälenkki mutta vettä tuli taivaan täydeltä välittömästi kun pääsin töistä pois kahden jälkeen. En viitsinyt mennä vilustuttamaan itseäni, joten tyydyin hölkkäilemään 11km. Oli pohkeet vielä aika hellät viikon takaisesta marathonista.

Tässä jo odottelen koulun alkua. Alkaa viikon päästä. Kerkeää taas harjoittelemaan kunnolla. Ja tuntuu kyllä siltä, että ruukin nosturi on taas tullut vähän liian tutuksi tämän kesän aikana. Noo, onpahan ainakin opiskelumotivaatio noussut kesän jälkeen.

ps. Meikällä nousi fiilis tuon Toivasen kisan jälkeen. Tohon täytyy pyrkiä. Ei muuta kun työstämään.;)

Ei kommentteja: