sunnuntai 7. lokakuuta 2007

Great workout, great exercise.....

Sanoi Chuck Norris aikoinaan tv-shopin mainoksessa kun total gymia vemputti. Mutta minäpä sanon viikon ja vkolopun treeneistä. Vkoloppuna ajoin lauantaina karvan vajaa 4h maastossa. Aikamoista rämpimistä on tuo maastopyöräily. Sykekkin meinaa karata kokoajan kun tankoa puristaa liian kovaa. Samalla törmäsin freeride harrastajien shoreihin. Aivan hullua hommaa! Meikä ei tulisi ikipäivänä sellasesta alas. Mutta eipä onneksi tarvitsekkaan.

Sunnuntaina juoksin aamulla 1,5h pk:ta ja juoksu fiilis oli suorastaan mahtava. Yleensä juoksu on tuntunut väkisin menemiseltä ja rentous on ollut kaukana. Mutta nytpä ei ollut. Kehitystä kenties. Iltapäivällä kävin uimassa pari kilometriä palauttavaa uintia.

Viikon saldoksi tuli 15h42min. Oikein mukavaa syksyn treeniä. Ei mitään tunneilla mässäilyä mutta eipä sitä vielä kannatakkaan, koska kunnossa täytyy olla vasta ensi kesänä.

Kerkesin viikolla telomaan itseäni. Ajoin koulun edessä olevaa isoa kukkaruukkua päin. Jalkaan turposi golfpallon kokoinen patti. Luulin jo, että nyt kävi pahemmin mutta kohtalaisen nopeasti kipu meni ohi. Tosin jouduin jättämään kipeän jalan takia pari puolen tunnin verryttelyjuoksua väliin. Mutta nyt jalka on taas ok.

Ei kommentteja: