tiistai 16. lokakuuta 2007

Kaikenmoista

Kevyt viikko meni kevyesti. Treeniä tuli n.8h. Viikolla treenifiilikset oli aika vähissä. Masentelin opiskelijaboksissa koulua ja Seinäjokea. Meikän viihtyvyystaso siinä kaupungissa on kutakuinkin nolla. Tässä on mietinnässä jonkunmoinen maisemanvaihto mutta täytyy nyt vielä miettiä.

Nyt on 2viikon loma, jonka pidän Hämeenlinnassa. (Tai siis saattaa olla, että loma venähtää ens syksyyn asti.) Eli nyt kerkee treenaan. Tosin mitään kauheita viikkoja ei tule, koska syksyn tavoitteena on voimatasojen nosto. Liikaa ei kannata treenata, koska voima ei muuten tartu. Ensi viikonloppuna menen Turkuun treenamaan. Samalla tulee tehtyä uinti- ja juoksutesti. Ajatus hiukan kammottaa, koska kunto ei todellakaan ole mikään hyvä. Mutta nyt jos tekee huonon tuloksen, niin on ainakin helpompi parantaa talven aikana.;)

Ironman Hawai oli viime viikonloppuna. Suomen ykköstykit Tom Söderdahl ja Tiina Boman eivät onnistuneet tekemään huippusuoritusta. Söderdahl sairastui flunssaan juuri ennen kisaa ja Bomanilla ei kulkenut kunnon edellyttämällä tasolla. Molemmat joutuivat keskeyttämään. Harmi juttu varsinkin Söderdahlin osalta, koska mies aikoo lopettaa uransa tähän. Olisin toivonut miehelle hyvää suoritusta. Toivottavasti ei jäänyt paha maku suuhun.:( Teemu Lemmettylä kisasi ensimmäistä kertaa hawailla ja tuloksena oli pro-sarjan 50sija. Hyvä suoritus mutta varmasti parempaa on luvassa tältä mieheltä. Miesten kisan voittaja Mccormack juoksi maratonin 2.42. Aivan kammo kovaa vauhtia. Ensimmäisen 5km juoksusta mies veti n.16min. Aivan älytöntä sanon minä. Mitenköhän mäkin oppisin juoksemaan noin kovaa.

Nyt pyöräileen pariks tunniksi ja illalla juokseen rappusia. Jos vaikka joskus kulkis kovaa hawailla.;)

Ei kommentteja: