torstai 15. marraskuuta 2007

Nastarenkaat alle

Lunta tulee. Eilen kävin ostamassa rakkaseen, mutta nimellä raiskattuun 2danger hot carrot (vapaa suomennos: liian vaarallinen kuuma porkkana) maasturiini uuden karheat nastarenkaat. Nokian 240 nastaiset, luulis pysyvän tiellä.

Tällä viikolla on tullut ihan ok treeniä. Maanantaina 4km kevyt uinti. Oli kohtuu jäpissä paikat punttitestistä, mutta uinti auttaa aina jumisiin paikkoihin. Tiistaina 2,5h pyöräily, jossa 9 x 3,5-4min "mäkiveto", tai siis ajelin jouppilanvuoren mäen ylös. Syke nousi ihan mukavasti. Niin, Seinäjoellakin löytyy mäkiä, mutta jouppila taitaa olla ainut mistä sellainen löytyy. Eilen uintitreeni jossa 3km teholla 2- + 500m verra ja illalla 45min pk juoksu. Nyt lähden ajamaan mounttiksella pariksi tunniksi ja siihen päälle kuntopiiri. Loppuviikon ohjelmassa on uintia, punttia, reipasta ja pitkää juoksua. Mukavaa loppusyksyn treeniä ilman mitään kammotunteja. Sellasen 16h kun saisi aikaseksi.

Viime vuonna taisi tulla tunteja pikkusen enemmän, mutta koulu oli selvästi löysempää. Mutta toivottavasti keväällä saa laatuviikkoja enemmän aikaiseksi.

Nyt paleleen ulos. Jospa vaikka se kuumaporkkana saisi kropan hiukan lämpiään.;)

Ei kommentteja: