tiistai 29. huhtikuuta 2008

Takaisin kotona

Ei tullut ajettua pyöräkisaa Belgiassa, mutta juoksukisan kävin fiilistelemässä. Antwerpenin 10mailia. Koko kisassa mukana 25000 juoksijaa. Voin kertoa, että startissa oli hulabaloo valmis. Kisaan lähdin rennoin fiiliksin mukaan ja tarkoitus oli saada hyvä treeni ja nähdä ison tapahtuman meininki. Aloitin juoksun 3000-5000 paikkeilta. Alku rentoa ja pikkuhiljaa aloitin kiristämään vauhtia. Ensimmäinen 10km meni ohitellessa porukkaa, rennon kovaa juosten. 10km jälkeen alkoi olemaan tilaa enemmän ja sitten kiristinkin vauhtia aika tiukaksi. Vikat 6km tulin 190 keskisykkeellä ja lopussa joutui jopa irvistämään. Tuloksena sija 510 ja aika 1h08min ja rapiat. Hieno tapahtuma!

Belgia oli aika tylsä paikka ajaa lenkkiä, varsinkin alue jossa asuimme. Tasasta ja vastatuulta. Pieniä teitä oli paljon ristiin rastiin, mutta mäistä oli turha haaveilla. Mäkiäkin löytyy, mutta ei Antwerpenin läheltä.

Uimaan en päässyt reissun aikana. Mutta ei 1,5vkon uintitauko pahaa tehnyt. Itseasiassa uinti on tuntunut aika letkeältä reissun jälkeen. Kaikenkaikkeaan reissu meni kivasti ja treeniä tuli hyvä määrä, tosin pyörä ja juoksupainoitteista. Niin ja pullopojan homma tuli suoritettua kunnialla kanssa. Lotta sijoittui kriteriumkisassa 13. Kisassa oli mukana 109 kuskia. Pyöräily on iso laji Belgiassa.

Ensi viikonloppuna on ensimmäinen maantiecupin kisa Sipoossa. Lauantaina aika-ajo ja sunnuntaina maantielähtö. En osaa sanoa yhtään miten pyörä vielä kulkee. Sen verran vähän on tiukkoja puristuksia fillarilla alla. Mutta sinne mennään hakeen niitä tiukkoja puristuksia ja etsimään talven aikana kadonnutta kisavauhtia.

Ei kommentteja: