torstai 10. huhtikuuta 2008

Torrevieja + palautuu palautuu


Kuva: lenkille

Kuva: Hondonin nousun puolesta välistä

Toinen viikko meni myös hyvissä treenimerkeissä. Aika samanmoinen treeniviikko kun ensimmäinenkin. Kelit helli ja mikä tärkeintä, oli kivaa. Kaksi viimeistä treenipäivää meni jo hiukan väsyneellä kropalla. Toiseksi viimeisinä päivänä vedin iltapäivällä kovan pyörä-juoksu yhdistelmän. 2x20min vedot lähtivät hiukan nihkeästi käyntiin mutta lopussa vauhti oli jo hyvää. Varsinkin myötätuuli osuuden 50km/h vauhti piristi mieltä.;) Siinä luulee jo olevansa kovempikin jätkä kun vauhti on päälle 50km/h ja sykkeet hyvällä tasolla, mutta kyllä vastatuuli taas rankaisee.;) Juoksemaan lähtö oli pienen henkisen taiston takana, onneksi triathlon guru Påle lähti kirittämään minua ja Arttua. Pieni verra ja sitten juosten 2,5km reipasta. Kilometrivauhti oli 3.35-3.45 välissä ja juoksu tuntui pitkästä aikaa rennolle. Siihen päälle muutama lyhyt pyrähdys ja kevyt hölkkä kämpille. Viimeisen päivän treeninä oli 6h pyörä. Lämpömittari näytti parhaimmillaan +34c. Lenkin tarkoituksena oli kiertää muutama paikallinen nousu ja nautiskella lämmöstä ja maisemista. Hiukan oli meno jo nihkeää, mutta niin sen pitäkiin olla kahden viikon leirin jälkeen. Kiitoksia leiristä matkaseuralle eli Tristadin poppoolle Kaisa, Påle, Arttu, Jyri ja Maikku sekä Liedon Panulle ja Hietalan Jukalle. Hyvä leiri!


Kuva: Kekkulointi ja optimointi on tärkeää;)(huom. katso tri-gurun nilkka:p)

Ensimmäiset palautumispäivät menivät kevyitä treenejä tehdessä. Muutaman palauttavan päivän jälkeen tulikin väsy. Näinhän se menee aina leirien jälkeen. Joten nyt lepilepi, ainakin lauantaihin asti.

Tänään minua pyydettiin rc eemelin karhuviesti-joukkueeseen, joka juostaan 12.4 Raumalta-Poriin. Olen juuri silloin menossa Poriin päin joten mikäjottei voin käydä rykäsemässä yhden juoksupätkän. 6,3km on matkana. Toivottavasti väsy ei paina enää silloin. Sunnuntaina on sitten edessä kauden kilpailuavaus maantiepyöräilyssä, lattomeriajo Porissa. Matkana muistaakseni 94km. Siellä yritän tehdä hyvän harjoituksen ja pysyä porukoissa.

Ensi tiistaina lähden käymään Belgiassa Lotan luona. Tyttö pääsee taas kisailemaan kaatumisen jälkeen, joten pullopojalle on tarvetta.;) Tarkoitus olisi sielläkin saada hyvät treenit kasaan ja katsastaa mahdollisimman monta klassikkonousua.;) Uskaltaiskohan jonku kisan nykästä, en tiiä....

Ei kommentteja: