maanantai 5. toukokuuta 2008

Sipoon maantie

Eilen oli vuorossa 144km maantielähtö. Kisa poljettiin kesäisessä säässä. Pääsin maaliin pieneksi kutistuneessa pääjoukossa. Joten "hurja" tavoite sinänsä täyttyi. Tarkoitukseni oli ajaa kisan alkumatka passaillen aurinkokannella (siis pääjoukossa, hyvässä tuulensuojassa). Ja yrittää viimeisellä 50km "jotain". Tankkailin hyvin ja jalat tuntui ihan hyvälle kokoajan. Mutta sitten taas niinkuin ennenkin 90km kohdalla jouduin hieman puristamaan ylämäkeen ja molemmat etureidet aivan kramppiin. Tipuin pääjoukosta. Jalkojen heiluttelut, pientä vaihdetta silmään ja väkisin kammet pyörimään. Krampit lähti ja sain pääjoukon taas kiinni. Sitten olikin turha enää yrittää "jotain", koska etureidet jysähti kramppiin aina kun heitti putkelle. Prkln krampit. En ymmärrä mistä ne johtuvat. Fiilis oli 90km kohdalla hyvä. Ei minkäänlaista zippaus oloa. Mutta silti ne tulivat. Ei kellään olisi jotain "kikka kolmosta" näihin? Magnesium ja lisäsuola on kokeiltu. Kerro jos tiedät keinon.

Kisan voiton otti Marek Salermo ennen Marko Leppämäkeä ja Jussi Eskelistä. Itse tulin maaliin sijalla 33.

Tämä viikko menee kevyesti treenaillen ja tentteihin valmistuen. 3 tenttiä ja kaksi projektia pitäisi saada aikaiseksi. Huh, meinaa työmäärä lannistaa. Mutta näillä mennään.

1 kommentti:

Antti T kirjoitti...

Morjesta,

lenkkiä lenkkiä ja pyörällä kovempaa settiä, esim vaikka voimakestävyyttä, eli vk:ta isolla tuumalla tempolekalla ja 2x20 tms. Siinä jotain apuja, magnesiumiin en kovin usko.