torstai 19. kesäkuuta 2008

Triathlonkauden avaus

Triathlonkausi tuli avattua viikonvaihteessa Hattulassa. Kisa kuului SM sprintti-cupiin. Matkana siis 750m uinti - 20km pyöräily - 5km juoksu.

Kisa lähti käyntiin itselläni kovin nihkeästi. Uinti ei tuntunut hyvälle, vauhti oli kadoksissa. Uinnin jälkeen olin kokonaiskisan 10. Pyöräily oli helppoa alusta lähtien ja nopeasti nousinkin kisassa toiselle sijalle. Pyöräily tuntui vähän turhankin helpolta. Mutta niinhän se tuppaa minulla olemaan, että kesän ekassa kisassa ei saa itsestään kunnolla irti. Juoksuun lähdin kokonaiskisan toisena, Vastarannan Mikon perään ja aika selkeällä erolla seuraavaan oman sarjalaiseen. Juoksu oli väkinäistä niinkuin aina, mutta nähtävästi tarpeeksi kovaa, koska kokonaiskisan toinen sija ja oman sarjan selkeä voitto kisasta irtosi. Hyvä kauden avaus. Nähtävästi alan olemaan jo jonkuntasoinen urheilija kun doping-testiin kisan jälkeen vietiin.

Eilen tuli vedettyä kesän toinen kisa, Turun juhannus-triathlon. Matkoina 400m- 16km- 4km. Kisa meni kohtuu huonosti. Hengityksen kanssa oli ongelmia. Keuhkoja ei millään meinannut saada kunnolla täyteen ja happi loppui aina kun yritti päästä täyttä kisavauhtia. Tämä ongelma on ennestään tuttu fasettilukko. Pitäisi päästä selän rusauttajalle niin ongelma katoaisi. Kisasta tuli sija 5. Joka on kuitenkin ihan hyvä sijoitus siinä seurassa.

Nyt on käynnissä viimeinen harjoitusrutistus Joroisten puolimatkaa varten. Juhannus menee treenien ja työn parissa, joten perinteinen suomalainen juhannuksen vietto jää väliin. Tänään ajoin vapaapäivän kunniaksi 165km. Huomenna pitkää juoksua ja uinti. Vkoloppu kevyesti treenien kanssa ja töihin dollarinkuvat silmissä. Tulee meinaan aika hyvät lisät seuraavasta vkolopusta.;)