perjantai 14. syyskuuta 2007

Off-season

Pari viikkoa on mennyt treeneissä kevyemmin. Nyt alkaa jo olemaan aika kova polte tositreenamisen aloittamiseen. "Onneksi" syysflunssa hiukan pidättelee menohaluja. On kuitenkin ihan hyvä pitää syksymmällä pikkubreikki totisista treenikuviosta. Motivaatio nousee, väsymys lähtee pois ja jaksaa taas treenata talven tosissaan. Viikko vielä ja sitten päästän itseni irti.;)

Koulun kanssa on aika tiukkaa tällä hetkellä, joten breikki tuli hyvään saumaan. Koulun alku on ulkomaisten opettajien aikaa, jolloin päivät on aika täynnä, koska kurssit täytyy saada parissa viikossa pakettiin. Tänään oli koulussa rankka päivä. Ensin 5h saksalaisen opettajan luentoa European Laws. Pakko myöntää, tappo tylsää. Ajatukset harhailee treeniohjelmissa ja urheilussa mutta eiköhän sieltä jotain tietoa päähänkin jäänyt. Seuraavaksi oli vuorossa japanilaisen prof. Komorin luento Japanese Management. 4tuntia mies heitti todella mielenkiintoista juttua Japanin talouden kasvusta. Hullun hauska mies, joka osaa opettaa mielenkiintoisella tavalla. Pakko myöntää, että stereotyyppi japanilaisesta opettajasta karisi pois.

Tuli sitä nyt kuitenkin jotain tehtyä kunnon eteen. Puntilla kävin kolistelemassa rautoja tunnin verran. Aika spagettia oli mies treenin jälkeen. Eli treeni meni ainakin perille.

Jaahas, täytyy varmaan painua nukkumaan, että jaksaa taas huomenna.

Palailen viimeistään kun saan treeniruljanssin käyntiin.

Ei kommentteja: