maanantai 11. helmikuuta 2008

Jamis SupernovaSiinä se on. Uusi treenitykki. Onpa muuten hienoa ajella verrattuna maastopyörään. Ajoasento on lähempänä maantiepyörää ja pyörä rullaa hienommin kuin mounttis. Kasasin pyörän dura-ace 9osilla höystettyönä shimanon cc-jarruilla ja compact kammilla. Kammet vaihdoin compact mallisiin koska meikällä ei ole kuitenkaan niin betonireisiä, että talven loskassa jaksaa isoo rieskaa vääntää. Kiekot on mavic cosmokset ja päällä rullaa nokian 240 nastaiset. Stemmi ja tanko ritcheyn wcs. Satula fizik arione ja tolppana kammokallis aeruksen c4. Ei voi muuta kun suositella cc-pyörää talven kilometrien keräämiseen.

Treenit on menneet aivan mukavasti flunssan jälkeen. Ensimmäinen viikko oli hiukan hakemista. Uinti ja juoksu oli vähän kateissa, mutta nyt kulkee taas normaaliin tapaan. Viimeiset kaksiviikkoa on mennyt treenien osalta mukavasti ja molemmilta viikoilta harjoituspäiväkirjaan sai merkata hiukan vajaa 20h. Kunto senkun nousee ja kivaa on.

Viime perjantaina korkkasin hiihtokaudenkin käyntiin parinkympin hiihtolenkillä. Tulisi nyt kunnon pakkaset niin pääsisi siivutteleen suksilla ennen etelänleiriä. On se vaan niin hienoo hommaa. Hiihtokisat tosin taitaa jäädä tältä talvelta hiihtämättä.:(

Kohta saapuu uusi triathlonrunko ja sen kasaus alkaa. Siitä tulee hieno! Lisää myöhemmin.

Ei kommentteja: