maanantai 18. helmikuuta 2008

Jumia

Viikko taas vierähti treenien parissa. Pientä jumin poikasta on ollut ilmassa ja se näkyi lauantain testeissä. Testissä vedettiin 1500m uintia ja 10km juoksua. Hyvin jaksaa tällä hetkellä, mutta vauhtia ei saa millään esiin. Fiilis oli koko ajan, että samaa vauhtia jaksaa painaa tuplasti pidempään. Eikä sellaista kipua ja kiukkua saa menemiseen. Mutta jos kesällä pystyn puolimatkalla pitämään samanlaista vauhtia kuin testeissä niin hyvä tulos on taattu.

Viimeviikon treenit:

Ma
Juoksu 45min hallissa, sis. 3x1000m 5km kisavauhtia ja 2x500m 3km kisavauhtia +
Kuntopiiri 1h10min sis. kp + varvasjumppa

Ti
Uinti 1,5h, 5km

Ke
aamujuoksu 45min
ip. Puntti 1h + tekniikkauinti 1h15min, 3,5km

To
Uinti 1h20min, 4km

Pe
ap. Uinti 1h, 3km
ip. Pyöräily 2h10min + 20min jalkapuntti

La
Uinti 1h, sis. 1500m testiuinti +
Juoksu 1h, sis. 10km testijuoksu

Su
Pyöräily 5h10min

yht. n.18,5h

Viikko meni kutakuinkin suunnitelmien mukaan. Pari treeniä jäi tekemättä koulujuttujen takia. Mutta muuten oikein kehittävä setti.

Nyt on hiihtoloma päällä. Tämä loma taitaa ennakkosuunnitelmista poiketen kulua kouluprojektien parissa. Kolme projektia täytyisi saada valmiiksi parin viikon sisään, joten kova treeniviikko taitaa jäädä nyt väliin. Mutta ehkä hyvä näin, koska viimeiset kolme viikkoa on ollut kutakuinkin aika kuormittavia. Joten logistiikan, NAFTA sopimuksen ja firmojen kilpailuttamisen näppäilemiseen kuluu tämä viikko. Tosin hiihtotuntuma täytyy saada kohdalleen, koska ensi lauantaina on Turussa kevään kovin kisa, eli talvitriathlon.

Nyt uimaan ja kesätöiden hakuun.

Ei kommentteja: