sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Kevyt viikko ja talvitriathlonia

Loma ja kevyt viikko takana. Treeniä tälle viikolle tulee n. 9-11h, riippuen siitä kuinka paljon tänään pyörittelen fillarin kanssa. Viikon palauttelun jälkeen fiilis oli loistava. Perjantaina kevyellä hölkällä tuntui, että jalat ei ole ikinä olleet näin kevyet.

Lauantaina oli ohjelmassa Turun urheiluliiton talvitriathlon. Kyseessä ei ollut aivan perinteinen talvitriathlon lajien ollessa uinti 500m, hiihto 9km ja juoksu 3-4km. Ajattelin, että olisin ollut totaalisen tulessa tässä kisassa, mutta toisin kävi. Uinti lähti ihan hyvin liikkeelle. Ehkä liikaa meni huitomiseksi, mutta olin uinnin jälkeen kärjessä ajalla 6.46. Tosin ajattelin ennen kisaa, että uinti aika olisi painunut lähemmäksi 6.30.:(
Hiihto hiukan jännitti, koska en ole hiihtänyt kovaa yli vuoteen ja kilometrejä tältä kaudelta on vaivaiset 50km. Lähdin hiihtoon rennon kovaa, joka oli kuitenkin selvästikkin todella hiljaista, koska Darby Thomas hiihti heittämällä ohi jo kilometrin kohdalla. Seuraavana valmentaja Luoto otti minut kiinni ja kohtuu nopeasti lähti omille teilleen. Meikää alko pännimään oikein huolella kun sauvan sompa pyöri ympyrää ja mies oli totaalisen tiltissä. Hiihdosta juoksuun vaihdossa sukset ei meinannu lähtee irti ja monot vaihtuivat juoksukenkiin kirosanojen saattelemena.
Juoksu oli alusta asti aivan hirveetä ja jalka ei todellakaan noussut perjantain malliin. Halmeen Mika tuli vielä ohi juoksussa. Joten saldoksi 4.sija.

Eipä tullut "totaalisen tulessa" suoritusta. Hieman ihmettelen miksi ei kulkenut. Mutta harvoinpa mulla on talvella mihinkään kulkenut. Kesällä tulee yleensä pari kisaa mistä voi sanoa, että kulku oli huippua. Huonoista suorituksista saa onneksi "pyhää vihaa" harjoittelua kohtaan. Joten ei muuta kun lenkille ja kesää odotellessa.

Ei kommentteja: