keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Lauantaina Joroisiin

Pieni kutkutus alkaa olemaan mahanpohjassa kauden pääkisojen kynnyksellä. Joroisissa siis startti pamahtaa lauantaina ja siellä nähdään kuinka kovaan vauhtiin tämä kroppa saadaan.

Treenit ovat menneet vaihtelevasti. Yleisesti ottaen kuitenkin hyvin. Kunto on ollut aina päiväkohtaista, välillä aivan mahtavaa liitoa ja välillä ei mihkään. Toivottavasti hyvä päivä sattuu Joroisiin ja pystyn laittamaan kampoihin koville jätkille.

Märkäpuku uinti oli aika rankasti kadoksissa vielä viime viikolla. Miettimis ja testailutuokion jälkeen syyksi on paljastunut liian pieni märkäpuku. Oon tainnut ottaa sen verran paljon massaa talvella, että vanhalla puvulla en tee mitään. Onneksi saan lainaan Luodon hihattoman puvun Joroisiin ja eilinen testiuinti osoitti sen nopeudun. Pyörä pitäisi olla perusvarmalla tasolla tempotulosten perusteella. Juoksussa olen juossut oman ennätykseni 5 kilometrillä kahden viikon sisään, joten sekin saattaa olla uudella tasolla. Kunhan vain se liitopäivä sattuisi kohdalleen....

Tänään teen vielä perinteeksi tulleen valmistavan treenin 10km tempoajo ja 2-3km reipas juoksu. Joku voisi sanoa tätä harjoitusta hulluudeksi, mutta minulla se on toiminut aina. Jos vain lepäilisin tämän viikon niin kroppa sammuisi. Kaikille tosin tällainen treeni kisojen kynnyksellä ei sovi.

Toivottavasti keli on hieno lauantaina, eikä esteri näytä voimaansa. Tsemppiä kisailijoille Joroisiin.

Ei kommentteja: